(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Pomazánka z čínské vepřovky - skvělá!!!
Potřebné ingredience
Čínská vepřovka, tavený sýr, hořčice, Matěj nebo paštika, máslo, česnek, sůl a pepř..opatrně, dochucuji až nakonec, cibule, bylinky
Postup přípravy
Na pánvi osmažíme 1 nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme celou vepřovou konzervu a rozmačkáme vidličkou na kaši. Můžeme přidat i jednu paštiku v konzervě nebo Matěje ( je pikantnější). Necháme chvíli povařit a poté dáme vychladit. Mezitím rozmixujeme 2 trojúhelníčky měkkého sýra, 2-3 lžíce ramy a 1 lžíci plnot. hořčice. Vmícháme do vepřové hmoty, přidáme 1-2 stroužky prolisovaného česneku, pepř, nakrájené zelené bylinky ( např. pažitku, nať petrželky nebo cibulky). Je to taková chlapácká mňamka!! Nejlepší k čerstvému chlebíčku.
Když jsem recept poprvé ukázala mamce, řekla, že to je tak divná kombinace,že to nebude k jídlu..ha ha..teď je to nejoblíbenější pomazánka!!
Když jsem recept poprvé ukázala mamce, řekla, že to je tak divná kombinace,že to nebude k jídlu..ha ha..teď je to nejoblíbenější pomazánka!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jitule64
(upraveno)
25. 9. 2007, 22:03
Tak jdu dát do rodinných i fotečku, tak potom nakoukni.
Koblížci
(upraveno)
29. 9. 2007, 10:50
@Jitule64
Jituš, vypadá skvěle! Jsem ráda, že chutná! Musím to vyzkoušet i s tou okurkou!! Já teda vždycky peču chleba v pekárně z 1 a 1/2 dávky a okamžitě je vše pryč!!
Jitule64
(upraveno)
25. 9. 2007, 18:56
Zrovna jsem ji dodělala manželovi na sváču na zítra. Jen jsem přidala ještě kyselou okurku. Je opravdu skvělá! Díky za tip!